Oua de consum

Ouăle conţin aproximativ 6 grame de proteine, 5 grame de grăsimi şi urme de carbohidaţi, precum fierul şi toate vitaminele cu exceptia vitaminei C. Majoritatea vitaminelor se găsesc în gălbenuş. Ouăle sunt bogate surse de nutrienți, în special proteine. Un ou mare conţine 12% din valoarea de proteine necesară zilnic.

Read More

Puicute tineret inlocuire

În ultimii ani, tendința de creștere a păsărilor de curte s-a schimbat. Tot mai mulți crescători au decis să achiziționeze mai multe serii de pui, de exemplu pe timp de vară, și pe timp de toamnă. Există beneficii pentru creșterea puilor și a puicuțelor chiar și în acest sezon. Puii se dezvoltă rapid.                         

Read More

Fabrica de nutreturi combinate

Produsele noastre destinate creșterii animalelor sau păsărilor de fermă sunt naturale și sănătoase.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Read More

            SC PRO AVIS SRL isi desfasoara activitatea in judetul Satu Mare, in 3 puncte de lucru,ferme de pasari autorizated.p.d.v. sanitar – veterinar si modernizate dupa standarde europene. Codul principal de activitate CAEN este 0124, cresterea pasarilor, respective secundar vanzarea oualor pentru consum si a puicutelor tineret de inlocuire.
  Ferma de crestere tineret de inlocuire, situata in loc. Botiz, str. Osvareu FN, este alcatuita din 4 hale de crestere, suprafata de 1000 mp fiecare dintre ele. Doua hale sunt utilate cu echipamente de tip baterii si au o capacitate de crestere fiecare de 60.000 capete / serie. Celelalte 2 hale au echipamente de crestere tip voliera, cu o capacitate de crestere fiecare de 42.000 capete / serie.
  La momentul actual toate cele 4 hale sunt ocupate la maxim. In aceasta ferma se cresc puicutele de tineret de la o zi pana la varsta de 16 saptamani, varsta la care se incepe exploatarea in productie. Efectivele de pasari crescute aici se transfera in celelalte 2 ferme de exploatare, precum si la alte societati din tara cu care societatea are contracte de colaborare.
  Ferma de gaini ouatoare, situata in loc. Botiz, str. Mioritei FN, este utilata cu echipamente de tip baterii, capacitate de exploatare de 13.000 capete/serie.
  Ferma de gainiouatoare, situata in loc. Hrip, com. Paulesti, este alcatuita din 3 hale de productie.Doua dintre ele sunt utilate cu echipamente de tip baterii, capacitate de exploatare de 42.000 capete/serie.
  A treia hala are sistem de crestere tip voliera, este strucurata pe 2 nivele, iar capacitatea totala este de 63.000 cap/serie. Ambele ferme de exploatare sunt populate la capacitate, iar pasarile sunt exploatate pentru o perioada de 1 an.
  In cadrul acestei ferme existasi o fabrica de oua lichide – ouale sunt sparte, procesate, pasteurizate, produsul finit fiind oul lichid, folosit in industria alimentara-fabrici de paste fainoase, produse de patiserie.
  Alaturat fermei, societatea detine si fabrica de furaje combinate, cu o capacitate de prelucrare de 6 tone/ora si un depozit pentru cereale- materia prima in hrana pasarilor. Aici se prepara furajele pentru pasarile din toate cele 3 ferme.
  Personalul angajat este instruit, iar persoanele care au raspundere in cadrul fabricii de oualichide, respectiv de furaje au fost instruiti de catre specialistii firmelor care au furnizat utilajele.
  Distributia produselor se face cu mijloace de transport proprii, pe lanturi de magazine, multinationale – Kaufland, Auchan, Metro, laboratoare de cofetarii, fabrici de paste fainoase.Societatea detine si un depozit deschis in Cluj Napoca, si se face distributia de oua in oras si in imprejurimile acestuia.